دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

کوفته در بادمجان

مواد لازم :
بادنجان = ۴ تا ۵ عدد درشت
گوشت = ۵۰۰ گرم ، چرخ کرده بدون چربی
نان تست بیات= ۲ برش ، (داخل یک عدد نان باگت)
پیاز = یک عدد رنده شده
سیر = ۳ حبه ، رنده شده
گوجه فرنگی = ۲ عدد
فلفل سبز قلمی = ۳ تا ۴ عدد
رب گوجه فرنگی= ۲قاشق سوپخوری
پودر زیره=۱ قاشق چایخوری
نمک ، فلفل = به میزان لازم
روغن=برای سرخ کردن
غوره = به دلخواه
طرز تهیه:
بادنجان ها را شسته راه راه پوست کنده و به بلندی بند انگشت ببرید داخلش را کمی خالی کرده و سرخ کنید .نان تست ها و یا داخل نان باگت را خیس کرده فشار دهید تا آب اضافه ی آن گرفته شود. سپس آن را با گوشت چرخ کرده ، پیاز ، سیر ، پودر زیره ، نمک و فلفل مخلوط کرده ورز دهید و از آن کوفته هایی به بلندی ۳ بند انگشت درست کرده سرخ کنید . کوفته ها را داخل بادنجان ها گذاشته سپس در قابلمه چیده و روی آن گوجه فرنگی خرد شده و فلفل چیده در آخر رب را با یک لیوان آب مخلوط کرده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد . می توانید برای چاشنی از غوره ی تازه و یا آبغوره نیز استفاده کنید.
نکته :
۱ ـ می توانید برای خیس کردن نان ها از شیر استفاده کنید.
۲ـ می توانید به جای فلفل سبز قلمی از فلفل دلمه ای استفاده کنید.
۳ ـ داخل مایه ی کوفته می توانید از یک عدد تخم مرغ نیز استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top