
مواد لازم:
تخممرغ پخته و رندهشده =سه عدد
زرشک= سه قاشق غذاخوری
جعفری خردشده= ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل= به میزان لازم
زعفران حلشده =نصف قاشق غذاخوری
زیره =یک قاشق مرباخوری
رب گوجهفرنگی= دو قاشق غذاخوری
پیاز داغ= سه تا چهار قاشق غذاخوری
سیبزمینی پخته و رندهشده= ۵۰۰ گرم
گوشت چرخکرده بدون چربی= ۵۰۰گرم
مغز گردو= به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را با یکی، دو قاشق روغن تفت دهید بعد پیاز، نمک، فلفل، زعفران و زیره را افزوده، کمی تفت دهید. جعفری و رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته کمی که خنک شد تخممرغ و سیبزمینی رندهشده و زرشک را به آن اضافه کنید تمام مواد که مخلوط شد از مواد به اندازه یک گردو برداشته تکهای گردو وسط آن گذاشته و در دست گرد کنید. گلولهها را در پودر سوخاری گردانده در یخچال نیم ساعت گذاشته سپس در یک عدد تخممرغ غلتانده و در روغن سرخ کنید.