پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

کوفته شوید باقلا

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده =۳۰۰ گرم
شوید=۳۰۰ گرم
باقلا سبز بدون پوست =۳۰۰ گرم
برنج =۱۵۰ گرم
روغن=۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین =به میزان لازم
تخم مرغ  =۱ عدد
پیاز داغ =۳ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده =۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید.
شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید.
از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید.
گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، ۱ قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته ها هنگام پخت باز نشوند.
۲ قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.
سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید.
حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند.
در صورت دلخواه می توانید چند عدد آلو خشک و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آب کوفته بریزید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top