
مواد لازم:
گوشت چرخکرده= ۳۰۰ گرم
پیاز و تخم مرغ= از هر کدام یک عدد
نمک، فلفل و زیره و آرد سوخاری =به میزان لازم
جعفری خردشده= دو قاشق غذاخوری
سیبزمینی پخته= دو عدد
شیر =یک پیمانه
کره =دو قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا= به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و با گوشت، تخممرغ و جعفری مخلوط کنید. نمک، فلفل و زیره را هم اضافه کرده و کاملا ورز دهید. کمی آرد سوخاری ریخته تا از حالت نرمی در بیاید. مواد کوفته را خوب مخلوط کرده سپس از مایه کوفته به اندازه پرتقال برداشته و به صورت کاسه کوچک در آورده و روی سینی فر چربشده بگذارید طوری که داخل آن گود باشد و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار داده تا مغز پخت شود. سیبزمینی پختهشده را رنده کرده و همراه با کره و شیر روی حرارت هم زده تا نرم شود. کمی هم نمک و فلفل بزنید و داخل کوفتهها را با این پوره پر کرده و کمی روی آنها پنیر پیتزای رندهشده ریخته و مجددا در فر گذاشته تا فقط پنیرها آب و طلایی شود.