سه شنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۷

کیــک یزدی

مواد اولیه :


  • آرد ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • ماست ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع ۱۷۵ گرم
  • بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
  • هل سبز ساییده یک قاشق چایخوری
  • کنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 شکر را همراه تخم‌مرغ، ماست و روغن مایع با همزن دستی خوب بزنید سپس بیکینگ پودر، آرد و هل را کم‌کم به مواد بالا اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه با همزن برقی بزنید. بعد کاغذهای مخصوص را داخل قالب کیک یزدی (قالب فلزی) بگذارید و با مواد، داخل قالب را پر کنید. کنجد پاشیده و یک چنگال یا قاشق را در روغن مایع بزنید و در کیک فرو کنید (در قسمت میانی کیک) و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط بپزید تا روی کیک‌ها طلایی گردد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top