مواد اولیه :
- آرد ۳۰۰ گرم
- تخممرغ سه عدد
- شکر ۲۰۰ گرم
- ماست ۱۵۰ گرم
- روغن مایع ۱۷۵ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
- هل سبز ساییده یک قاشق چایخوری
- کنجد به میزان لازم
طرز تهیه:
شکر را همراه تخممرغ، ماست و روغن مایع با همزن دستی خوب بزنید سپس بیکینگ پودر، آرد و هل را کمکم به مواد بالا اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه با همزن برقی بزنید. بعد کاغذهای مخصوص را داخل قالب کیک یزدی (قالب فلزی) بگذارید و با مواد، داخل قالب را پر کنید. کنجد پاشیده و یک چنگال یا قاشق را در روغن مایع بزنید و در کیک فرو کنید (در قسمت میانی کیک) و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط بپزید تا روی کیکها طلایی گردد.