سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

کیـک باقلـوا

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ – سه عدد
  • شکر – نصف پیمانه
  • بادام خرد شده – یک پیمانه
  • کره آب شده – ۱۵۰ گرم
  • آرد – یک پیمانه
  • گلاب – نصف پیمانه
  • بیکینگ‌پودر – یک قاشق چایخوری
  • هل – یک قاشق مربا خوری

مواد مورد نیاز برای تهیه شربت:                                    

شکر                                                          یک پیمانه

آب ˜پیمانه

گلاب ™پیمانه

عسل                                       یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :                                                                                                               

 

ابتدا شکر و تخم‌مرغ‌ها را با هم خوب زده تا کاملا سفید و سبک شود. کره آب شده، گلاب و هل را به مایه اضافه کرده و بزنید. در آخر بیکینگ‌پودر را با آرد مخلوط کرده و به مواد قبلی بادام را اضافه و مخلوط کنید. این مواد را در یک سینی به ابعاد ۲۰×۳۰ بریزید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت پنج دقیقه قرار دهید، حرارت را به ۱۷ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و در حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی شود. سپس کیک را به همراه قالب کنار بگذارید تا کیک سرد شود در این هنگام شربت داغ را روی کیک بریزید و آن را به ابعاد موردنظر برش دهید و در ظرف قرار دهید، رویش را با پودر پسته تزئین کنید.

طرز تهیه شربت:                                                                                                   

 

شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. عسل را اضافه کنید تا شربت کف کند پس از آن گلاب را بیفزایید، زمانی که شفاف شد بعد از یکی دو جوش شربت آماده است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top