جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

کیـک مـوز

مواد اولیه :

  • شکر – یک پیمانه
  • کره یا مارگارین – نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ – دو عدد
  • موز رسیده له شده – سه عدد
  • آرد – دو پیمانه
  • بیکینگ پودر – دو قاشق چایخوری
  • نمک – ۴/۱ قاشق چایخوری
  • گردوی خردشده – نصف پیمانه
  • وانیل – ۴/۱ قاشق چایخوری
  • وانیل – ۴/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره یا مارگارین را با شکر و وانیل بزنید تا کرم‌رنگ شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه افزوده و خوب بزنید در این مرحله موز له شده را بیفزایید. در ادامه گردو، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید مواد را داخل قالب ریخته در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. کیک را در یخچال سرد کرده و سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top