- آرد ۳۰۰ گرم
- پودربادام با پوست ۳۰۰ گرم
- کره نرمشده در دمای محیط ۳۰۰ گرم
- شکر ۳۰۰ گرم
- تخممرغ پنج عدد
- جوششیرین نصف قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- هل سبز دو قاشق چایخوری
- گلاب نصف پیمانه
طرزتهیه:
قالب مستطیل شکل را به ابعاد ۳۰ در ۴۰ چرب کنید. فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخممرغها را یکییکی به این مخلوط بیفزایید بعد مواد خشک (آرد، جوششیرین، هل و نمک) را با هم مخلوط کنید مخلوط مواد خشک و گلاب را در دو مرحله به مواد اضافه کنید. در آخر پودر بادام را اضافه کرده، مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه درون فر و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، بعد از خارج کردن از فر بگذارید تا کاملا سرد شود سپس شربت آماده و داغ را روی آن بریزید و اجازه دهید تا یک شب بماند. آنها را برش داده و روی هر کدام از برشها مقداری پودر پسته بپاشید.
موادلازم شربت:
شکر دو پیمانه
آب یک پیمانه
عسل دو قاشق سوپخوری
گلاب نصف پیمانه