یکشنبه , ۲۶ آذر ۱۳۹۶

کیک باقلوا

مواد اولیه :

  • آرد ۳۰۰ گرم
  • پودربادام با پوست ۳۰۰ گرم
  • کره نرم‌شده در دمای محیط ۳۰۰ گرم
  • شکر ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ پنج عدد
  • جوش‌شیرین نصف قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  • هل سبز دو قاشق چایخوری
  • گلاب نصف پیمانه

طرزتهیه:

قالب مستطیل شکل را به ابعاد ۳۰ در ۴۰ چرب کنید. فر را با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به این مخلوط بیفزایید بعد مواد خشک (آرد، جوش‌شیرین، هل و نمک) را با هم مخلوط کنید مخلوط مواد خشک و گلاب را در دو مرحله به مواد اضافه کنید. در آخر پودر بادام را اضافه کرده، مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه  درون فر و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید، بعد از خارج کردن از فر بگذارید تا کاملا سرد شود سپس شربت آماده و داغ را روی آن بریزید و اجازه دهید تا یک شب بماند. آنها را برش داده و روی هر کدام از برش‌ها مقداری پودر پسته بپاشید.

موادلازم شربت:

شکر                                                                                                                             دو پیمانه

آب                                                                                                                              یک پیمانه

عسل                                                                                                                  دو قاشق سوپخوری

گلاب                                                                                                                         نصف پیمانه

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top