جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

کیک با روکش شکلات

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ شش عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
  • آب جوش یک قاشق سوپخوری

مواد لازم برای رویه:

 خامه فرم گرفته                                                                                                         ۲۰۰ گرم

 روغن مایع                                                                                                     یک قاشق سوپخوری

 شکلات تخته‌ای                                                                                               ۳۰۰ گرم

 کمپوت آناناس                                                                                                       یک قوطی کوچک

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا می‌کنیم بعد زرده تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با همزن به مدت ۱۰ دقیقه می‌زنیم و آبجوش را در حین زدن به آن اضافه می‌کنیم و بعد سفیده را با همزن تمیز شده آنقدر می‌زنیم تا کاملا پف کند.  زرده و سفیده را با لیسک به آرامی مخلوط کرده و آرد و بیکینگ‌پودر الک شده را به آن اضافه و مخلوط کرده و در فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم. بعد از این‌که کیک کاملا خنک شد آن را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده مقداری از خامه فرم گرفته را روی یک لایه از آن مالیده و کمپوت آناناس خردشده را روی آن چیده لایه دیگر کیک را روی آن قرار داده و بعد روی آن را خامه کشیده در یخچال می‌گذاریم تا کاملا خنک شود. شکلات خردشده را روی بخار آب با روغن مایع ذوب کرده، بعد روی کیک سرد شده می‌ریزیم و در یخچال می‌گذاریم و روی آن را با میوه دلخواه تزئین می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top