شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۶

کیک خرمالـــــو

مواد اولیه :

  • روغن مایع یک پیمانه
  • شکرو آرد از هر کدام ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری
  • جوش‌شیرین و نمک از هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری
  • خرمالوی پوست‌گرفته و له شده یک پیمانه
  • گردوی خردشده ۴۰ گرم

طرزتهیه:

روغن مایع، شکر و تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا پف کند و سفید شود. آرد، جوش‌شیرین، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده به مواد قبلی اضافه کنید. سپس خرمالو و گردو را نیز به آنها بیفزایید مایه آماده را در قالب گرد وسط خالی به قطر ۲۵ سامتی‌متر که چرب و آردپاشی شده است بریزید و در فر با حرارت ‌۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

 نکته: لازم به ذکر است که اکلیل‌های روی کیک تماما خوراکی می‌باشد و در مراکز قنادی موجود است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top