مواد اولیه :
- روغن مایع یک پیمانه
- شکرو آرد از هر کدام ۳۰۰ گرم
- تخممرغ سه عدد
- بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
- جوششیرین و نمک از هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری
- خرمالوی پوستگرفته و له شده یک پیمانه
- گردوی خردشده ۴۰ گرم
طرزتهیه:
روغن مایع، شکر و تخممرغها را بزنید تا پف کند و سفید شود. آرد، جوششیرین، نمک و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده به مواد قبلی اضافه کنید. سپس خرمالو و گردو را نیز به آنها بیفزایید مایه آماده را در قالب گرد وسط خالی به قطر ۲۵ سامتیمتر که چرب و آردپاشی شده است بریزید و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
نکته: لازم به ذکر است که اکلیلهای روی کیک تماما خوراکی میباشد و در مراکز قنادی موجود است.