یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

کیک خرمـالو

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • روغن‌مایع یک پیمانه
  • آرد دو پیمانه
  • بیکینگ‌پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • هل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکر ۱/۵پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • خرمالوی پوره شده ۳/۴ پیمانه
  • گردوی خرد شده نصف پیمانه

طرز تهیه:

برای شروع سفیده را می‌زنیم تا سفت و سفید شود.

بعد زرده‌ها را به همراه روغن و شکر کاملا می‌زنیم، سپس خرمالوی پوره‌شده و مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین و هل را می‌افزاییم و در آخر سفیده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط می‌کنیم و در قالب دلخواه می‌ریزیم و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت می‌پزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top