مواد اولیه :
- تخممرغ چهار عدد
- روغنمایع یک پیمانه
- آرد دو پیمانه
- بیکینگپودر ۱/۵ قاشق چایخوری
- دارچین یک قاشق چایخوری
- هل ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکر ۱/۵پیمانه
- شکر یک و نیم پیمانه
- خرمالوی پوره شده ۳/۴ پیمانه
- گردوی خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه:
برای شروع سفیده را میزنیم تا سفت و سفید شود.
بعد زردهها را به همراه روغن و شکر کاملا میزنیم، سپس خرمالوی پورهشده و مخلوط آرد، بیکینگپودر، دارچین و هل را میافزاییم و در آخر سفیده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط میکنیم و در قالب دلخواه میریزیم و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت میپزیم.