دوشنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۶

کیک سبد میــوه

مواد اولیه :

  • کره و شکر از هر کدام ۱/۴ فنجان
  • نمک یک پر
  • آرد ۳/۴فنجان
  • بیکینگ‌پودر ۳/۴ قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ زده‌شده یک عدد
  • شیر دو قاشق چایخوری
  • خامه ۲/۳ فنجان
  • کمپوت هلو یا زردآلو یک قوطی
  • شکر دو قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نشاسته یک قاشق چایخوری
  • عرق بهارنارنج یک قاشق سوپخوری

طرزتهیه:

کره و شکر را بزنید تا سفید و پف کرده شود. آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را مخلوط و الک کنید. تخم‌مرغ را اضافه کرده (به مایه کره و شکر) آرد و شیر را به نوبت در دو مرحله در مایه تخم‌مرغ بریزید و با قاشق هم بزنید. قالب کیک را چرب کرده و مایه را در آن بریزید و قالب را در فر قرار دهید. پس از خنک شدن از قالب در آورده، کمپوت‌ را در آبکش بریزید تا شربت آن گرفته شود. آرد نشاسته را با کمی شربت سرد کمپوت مخلوط کرده در قابلمه کوچکی بریزید و بقیه شربت کمپوت را روی آن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا جوش آید، عرق بهار نارنج را اضافه کرده و کمی دیگر بپزید. دسته سبد را به طریقه سبد ابریشمی تهیه کنید و روی کیک قرار دهید. خامه را با شکر بزنید تا فرم بگیرد. دور کیک را با خامه که در قیف ریخته‌اید گل بزنید. هلو یا زردآلوی آب کشیده را روی کیک قرار دهید و شربت را روی آنها بریزید و در ظرف مخصوص بچینید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top