جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

کیک سـیب

مواد اولیه :


  • آرد ۵۰۰ گرم
  • شیر ۱/۴ لیتر
  • سیب رنده یا خرد ‌شده دو عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • روغن جامد ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر یک و نیم قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ چهار عدد

طرز تهیه:

 روغن، شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم، سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم و بعد شیر را با مواد مخلوط می‌کنیم. آرد و بیکینگ‌پودر را به مواد اضافه کرده و با چنگال کمی می‌زنیم تا مواد یک‌دست شود. سیب‌ها را به صورت هلالی خرد کرده و با آرد ذرت مخلوط و لایه‌لایه به مواد کیک اضافه می‌کنیم ( لایه انتهایی مواد کیک می‌باشد). کف قالبی به قطر ۲۳ سانتی‌متر را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون قالب ریخته، به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top