- آرد ۵۰۰ گرم
- شیر ۱/۴ لیتر
- سیب رنده یا خرد شده دو عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
- شکر ۱۵۰ گرم
- روغن جامد ۱۰۰ گرم
- بیکینگپودر یک و نیم قاشق مرباخوری
- تخممرغ چهار عدد
طرز تهیه:
روغن، شکر و وانیل را با همزن میزنیم، سپس تخممرغها را دانه دانه به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم و بعد شیر را با مواد مخلوط میکنیم. آرد و بیکینگپودر را به مواد اضافه کرده و با چنگال کمی میزنیم تا مواد یکدست شود. سیبها را به صورت هلالی خرد کرده و با آرد ذرت مخلوط و لایهلایه به مواد کیک اضافه میکنیم ( لایه انتهایی مواد کیک میباشد). کف قالبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون قالب ریخته، به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم.