مواد اولیه :
- تخممرغ سه عدد
- بیکینگپودر یک و نیم قاشق سوپخوری
- سیب پوستگرفته و رندهشده و روغن مایع از هر کدام یک پیمانه
- شکر یک و نیم پیمانه
- آرد الکشده دو و نیم پیمانه
- مغز گردوی خردشده ۱/۴ پیمانه
- دارچین نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن مایع، شکر و تخممرغها را با هم زده تا کرم رنگ شود. سپس مواد خشک را اضافه کنید و در انتها سیب، گردو و دارچین را با مواد مخلوط نمایید.
در قالب کاغذ روغنی گذاشته و آن را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. در فر با حرارت۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
نکته:
۱٫ هنگامی که کیک و شیرینی برای پخت به زمان بیشتری نیاز دارد.
۲٫ در فر را تا ۲۰ دقیقه اول باز نکنید تا گرمای آن محفوظ بماند.