شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

کیک سیب و گردو

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ سه عدد
  • بیکینگ‌پودر یک و نیم قاشق سوپخوری
  • سیب پوست‌گرفته و رنده‌شده و روغن مایع از هر کدام یک پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • آرد الک‌شده دو و نیم پیمانه
  • مغز گردوی خردشده ۱/۴ پیمانه
  • دارچین نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

 روغن مایع، شکر و تخم‌مرغ‌ها را با هم زده تا کرم رنگ‌ شود. سپس مواد خشک را اضافه کنید و در انتها سیب، گردو و دارچین را با مواد مخلوط نمایید.

در قالب کاغذ روغنی گذاشته و آن را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. در فر با حرارت۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

نکته:

۱٫ هنگامی که کیک و شیرینی برای پخت به زمان بیشتری ‌نیاز دارد.

۲٫ در فر را تا ۲۰ دقیقه اول باز نکنید تا گرمای آن محفوظ بماند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top