مواد اولیه :
- آرد و شکر از هر کدام ۱۵۰ گرم
- تخممرغ شش عدد
- وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
- پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
- شیر ۱/۴ پیمانه
- شکلات تیره ۵۰ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سفیدههای تخممرغ را از زرده جدا کرده در ظرفی سفیده را با سرعت بالای همزن بزنید تا آهاری شود. سپس نیمی از شکر را اضافه کرده هم بزنید. در ظرفی دیگر زرده را به همراه باقیمانده شکر، وانیل و شیر هم زده تا کرم رنگ شود. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و شکلات آب شده را به زرده اضافه نموده هم زده، سپس سفیده را در دو مرحله به زرده اضافه نموده با لیسک هم بزنید. دستگاه را از قبل با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید کیک را داخل دستگاه مایکروویو گذاشته اول با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت پنج دقیقه سپس با قدرت ۴۰ درصد حدود ۹ دقیقه زمان دهید.