- کره – ۸۰ گرم
- شکلات تیره خرد شده – ۱۵۰ گرم
- تخممرغ کمی زده شده – دو عدد
- وانیل – یک قاشق چایخوری
- بستنی وانیلی – ۳۰۰ میلیگرم
- آرد – ۴/۳ پیمانه
- بادام سوخته، خرد شده – ۳/۱ پیمانه
مواد لازم برای سس کاراملی:
خامه پیمانه
کره ۶۰ گرم
شکر قهوهای پیمانه
طرز تهیه (برای شش نفر):
فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و شش قالب کوچک کیک به گنجایش پیمانه، چرب کنید. کره، شکلات و شکر را در قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا نرم شود. تخممرغ، وانیل و آرد را درون قابلمه که از روی حرارت برداشتهاید، بریزید و هم بزنید. از این مایه آماده شده به طور مساوی درون قالبها بریزید. در قالبها را با فویل محکم ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر داغ بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه قالبها را از فر خارج کنید و کاغذ فویل را بردارید. پنج دقیقه صبر کنید سپس کیکها را از قالبها خارج کرده و درون بشقاب دلخواه قرار دهید. روی هر کیک مقداری بستنی، سس کاراملی و بادام سوخته بریزید.
برای تهیه سس، تمام مواد ذکر شده را درون قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه دو دقیقه جوشید، سس را از روی حرارت بردارید.