دوشنبه , ۳ مهر ۱۳۹۶

کیک شکلاتی

مواد اولیه :

  • کره – ۸۰ گرم
  • شکلات تیره خرد شده – ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ کمی زده شده – دو عدد
  • وانیل – یک قاشق چایخوری
  • بستنی وانیلی – ۳۰۰ میلی‌گرم
  • آرد – ۴/۳ پیمانه
  • بادام سوخته، خرد شده – ۳/۱ پیمانه

مواد لازم برای سس کاراملی:                                                       

خامه                                               پیمانه

کره                                                                           ۶۰ گرم

شکر قهوه‌ای                                                                    پیمانه

طرز تهیه (برای شش نفر):                                                                                                

 

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و شش قالب کوچک کیک به گنجایش     پیمانه، چرب کنید. کره، شکلات و شکر را در قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا نرم شود. تخم‌مرغ، وانیل و آرد را درون قابلمه که از روی حرارت برداشته‌اید، بریزید و هم بزنید. از این مایه آماده شده به طور مساوی درون قالب‌ها بریزید. در قالب‌ها را با فویل محکم ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر داغ بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه قالب‌ها را از فر خارج کنید و کاغذ فویل را بردارید. پنج دقیقه صبر کنید سپس کیک‌ها را از قالب‌ها خارج کرده و درون بشقاب دلخواه قرار دهید. روی هر کیک مقداری بستنی، سس کاراملی و بادام سوخته بریزید.

برای تهیه سس، تمام مواد ذکر شده را درون قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه دو دقیقه جوشید، سس را از روی حرارت بردارید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top