مواد اولیه :
- پودرقند و آرد از هر کدام ۱۰۰ گرم
- تخممرغ دو عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- کاکائو به میزان لازم
طرز تهیه:
من منیره شموشکی در ایام نوروز میخواهم برایتان طرز تهیه یک کیک خوشمزه را آموزش دهم.
ابتدا پودرقند و کره را خوب زده تا جذب هم شوند. سپس تخممرغها را دانه دانه اضافه کنید، پنج دقیقه هم زده پس از آن نمک را اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا فرم چنگال روی آن بماند. آرد و کاکائو را در چند مرحله اضافه کنید. قالب کیک یزدی یا مافین را آماده کرده (۸ تا ۱۰ قالب کافی است) و کمی چرب کنید و با قاشق داخل قالبها بریزید و با دمای فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.