- آرد دو پیمانه
- شیر یک پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- شکر یک پیمانه
- پوست رندهشده پرتغال به میزان لازم
- بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
- گلاب نصف پیمانه
- هل یک قاشق مرباخوری
- کنجد و دراژه های رنگی برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخممرغ را به آن اضافه و مخلوط میکنیم. شیر و گلاب را در این مرحله میافزاییم. آرد را به همراه بیکینگپودر دوبار الک کرده و کمکم به مواد اضافه میکنیم و به حالت دورانی هم میزنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و کنجد را روی آن میپاشیم و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون کیکپز قرار میدهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.