شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

کیک کنجدی

مواد اولیه :

  • آرد دو پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • پوست رنده‌شده پرتغال به میزان لازم
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
  • گلاب نصف پیمانه
  • هل یک قاشق مرباخوری
  • کنجد و دراژه های رنگی برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم. شیر و گلاب را در این مرحله می‌افزاییم. آرد را به همراه بیکینگ‌پودر دوبار الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و به حالت دورانی هم می‌زنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و کنجد را روی آن می‌پاشیم و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون کیک‌پز قرار می‌دهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top