مواد اولیه :
- تخممرغ سه عدد
- شکر و شیر و روغن از هر کدام یک پیمانه
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
- آرد شش قاشق غذاخوری
کیک وانیلی با سس موز
مواد لازم برای سس موز:
شیر یک پیمانه
شکر دو قاشق سوپخوری
نشاسته یک قاشق مرباخوری
موز دو عدد
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
طرزتهیه:
این کیک خوشمزه را بیشتر با چای سرو میکنند و موزهای روی کیک آن را مرطوب و نرم نگه میدارد. در ضمن عطر وانیل تاثیر بسزایی در بهتر شدن این کیک دارد من امیدوارم شما از پختن این کیک لذت ببرید.
ابتدا تخممرغ و شکر را با هم میزنیم تا حجیم و سبک شود. شیر و روغن را افزوده و هم میزنیم. آرد، بیکینگپودر و وانیل را با هم الک کرده و به تخممرغ اضافه میکنیم و کاملا میزنیم. سپس آن را در قالب چرب شده ریخته و ۲۰ دقیقه اول در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه نیز در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. بعد صبر میکنیم تا کیک خنک شود.
در ظرف دیگری موزها را رنده کرده و با شیر شکر و نشاسته مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا غلیظ شود و آن را روی کیک میریزیم. برای تزئین از پودر پسته استفاده میکنیم.