مواد اولیه :
- تخممرغ هفت عدد
- روغن مایع و اب پرتقال از هر کدام یک پیمانه
- شکر دو پیمانه
- آرد سه پیمانه
- رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
- بیکینگپودر یک قاشق سوپخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخممرغ را جدا میکنیم، زردهها را با شکر، وانیل و پوست پرتقال خوب مخلوط میکنیم تا مواد سفید و کشدار شوند.
سپس روغن مایع را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آردی که به همراه بیکینگپودر سه بار الک کردهایم را در سه مرحله و به همراه آب پرتقال (کمی آرد و کمی آب پرتقال که هر دو با هم تمام شوند به مواد میافزاییم.)
سفیدهها را جداگانه هم میزنیم و آن را در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و در قالب چرب شده مواد را میریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
نکته:
همیشه تخممرغها را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال در آورید تا با دمای محیط برابر شود.