سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

کیک پرتقالی

مواد اولیه :


  • تخم‌مرغ هفت عدد
  • روغن مایع و اب پرتقال از هر کدام یک پیمانه
  • شکر دو پیمانه
  • آرد سه پیمانه
  • رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق سوپخوری
  • وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

 زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می‌کنیم، زرده‌ها را با شکر، وانیل و پوست پرتقال خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد سفید و کشدار شوند.

سپس روغن مایع را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم بعد آردی که به همراه بیکینگ‌پودر سه بار الک کرده‌ایم را در سه مرحله و به همراه آب پرتقال (کمی آرد و کمی آب پرتقال که هر دو با هم تمام شوند به مواد می‌افزاییم.)

سفیده‌ها را جداگانه هم می‌زنیم و آن را در سه مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و در قالب چرب شده مواد را می‌ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

نکته:

همیشه تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال در آورید تا با دمای محیط برابر شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top