جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

کیک گردو و نسکافه‌

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ سه عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر یک پیمانه
  • آرد دو پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری
  • آب‌پرتقال دو قاشق سوپخوری
  • پودرنسکافه دو قاشق چایخوری
  • گردوی خردشده نصف پیمانه
  • کشمش در صورت تمایل به میزان لازم

طرزتهیه:

همه مواد بجز کشمش و گردو را در ظرف همزن ریخته ابتدا با دور کُند سپس با دور ملایم بزنید تا تغییر رنگ دهد و یک‌دست شود. آن‌گاه کشمش و گردو را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. این کیک را درون قالب ( می‌توانید هم از قالب کامل و هم از قالب‌های تکی استفاده کنید) بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top