مواد اولیه :
- آرد دو لیوان ۵۰۰ گرم
- شکر یک لیوان ۲۵۰ گرم
- شیر نصف لیوان ۱۲۵ سیسی
- ماست نصف لیوان ۱۲۵ سیسی
- روغن مایع یک پیمانه ۲۵۰ سیسی
- گلابی چهار عدد متوسط
- تخم مرغ چهار عدد
- بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق مرباخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر دارچین دو قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا کف قالب را به قطر یک سانتیمتر کاغذ روغنی میگذاریم. گلابیها را به صورت هلالی از طول برش میدهیم.
شکر را همراه با تخممرغها و وانیل با همزن کاملا میزنیم. سپس روغن را به تدریج اضافه میکنیم تا یکدست شود. آنگاه، مخلوط ماست و شیر را به مواد میافزاییم.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار با هم الک میکنیم و در دو یا سه مرحله به مواد آماده شده اضافه میکنیم و با چنگال در هر مرحله هم میزنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید (بعد از اضافه کردن آرد، مواد نباید زیاد هم زده شوند.)
مقداری از مایه کیک را در قالب میریزیم و یک لایه از گلابیها را روی آن میچینیم، سپس مقداری از دارچین را روی گلابیها میپاشیم. بقیه مایه کیک را در قالب ریخته و دوباره گلابیها را روی آن میچینیم و دارچین میپاشیم.
قالب را در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده است به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا کیک کاملا پخته شود. به طوری که وقتی خلال دندان در کیک فرومیبریم از مایه چیزی به آن نچسبد. سپس کیک را از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن آن را از دیواره قالب جدا کرده و روی پایه فلزی برمیگردانیم و کاغذ را از ته آن جدا کرده و پس از خنک شدن تزئین میکنیم.