سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

کیک گوشت

گوشت چرخ کرده ران گاو (برزیلی)
آرد گندم
پنیر پیتزا موزاریلا
سس هندی تند
سماق
نمک
فلفل قرمز
تخم مرغ
زرد چوبه
آویشن
خلال فلفل دلمه
خلال قارچ
برگ ریحان
مایه خمیر
۱٫ با آرد و نمک و مایه خمیر یه خمیر نون با مزه درست میکنیم
۲٫ گوشت چرخ کرده رون رو با تخم مرغ، فلفل قرمز، نمک، سس تند ، سماق و کمی پنیر پیتزا مخلوط کرده و به شکل مستطیلی به تعداد ۲ عدد (البته برای شروع) درست میکنیم سایزش به اندازه دوتا انگشت گنار هم باشه! 🙂 فیله های کوچولو
۳٫ حالا فیله هارو در روغن سرخ می کنیم تا خوب مغز پخت بشه
۴٫ در همین حین با دست دیگمون خمیر نونمون رو آماده می کنیم به دین شکل که:
مثل توی نونواییا به اندازه یه فنجون قهوه خوری خمیر رو ور میداریم و با وردنه پهنش میکنم به اندازه یه کف دست! و سطحش رو ابتدا به سس تند یا (گرجه) معمولی آغشته می کنیم، بعدش خلال دلمه و ریحان و آویشن و پنیر پیتزا رنده شده رو روش پهن می کنیم، حالا وخت قرار دادن گوشت بین خمیره، گوشت سرخ کرده رو میذاریم لای خیمر و خمیر رو دورش می پیچونیم تا تمام گوشهاش بسته بشه، یادتون باشه خمیرتون نباید زیاد قطور باشههه، مواظب نمک هم باشید، حالا یکی یکی رول کیک های خامتون رو سرخ کنید روی یه شعله ملایم، بعدش تا یکم خمیر رنگ طلایی به خودش گرفت کیک رو سریع درآورده و روش پنیر و آویشن میریزیم تا روش آب شه 🙂 اگه خواستین میتونین سس تند رو هم روش بریزین
نوش جان
عکسی که گذاشتم مال این غذا نیست هنوز عکس نگرفتم به محض گرفتن آپ میکنم

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top