یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

لطیفه

مواد اولیه :


تخم‌مرغ                                                                                   سه عدد

وانیل شکری                                                                      ۱/۴قاشق چایخوری

شکر                                                                                   ۱/۳پیمانه(۵۴ گرم)

پودر تارتار                                                                   نصف قاشق چایخوری

آرد                                                                             یک پیمانه(۱۰۵ گرم)

بیکینگ‌پودر                                                                    نصف قاشق چایخوری

خامه شیرین فرم گرفته                                                     یک پیمانه(۲۰۰ گرم)

پودر قند                                                                                 به میزان لازم

طرز تهیه


زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را همراه نیمی از شکر با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سفیده‌ها را نیز همراه کرم تارتار با همزن برقی زده و به محض آن‌که کف کرد، بقیه شکر را درون آن ریخته و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا کاملا سفت شده و جای پره‌های همزن روی سفیده بماند و وقتی که ظرف را برمی‌گردانیم سفیده از آن نریزد. پس از این مرحله، سفیده را به زرده اضافه کرده و یکی، دو بار مخلوط می‌کنیم. آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و به مواد افزوده و با لیسک مخلوط می‌کنیم تا مایه یکدست شود. مواد را درون قیف ریخته و با سرعت عمل در سینی فر که با کاغذ روغنی آن را چرب کرده‌ایم، با فاصله از مایه ریخته و مقداری پودر قند روی آنها می‌پاشیم. سینی را درون طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار می‌دهیم، پس از این‌که نان‌ها پخته شدند، از فر بیرون آورده و می‌گذاریم تا سرد شوند. خامه را نیز در قیف ریخته و روی یکی از نان‌ها می‌‌ریزیم و نان دیگری را روی آن می‌گذاریم. بقیه نان‌ها را نیز به همین ترتیب با خامه پر کرده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم.

نکته: از زمان آماده شدن مایه تا وقتی که داخل فر می رود لطیفه ها نباید زیاد در معرض هوای آزاد باشند زیرا پف آنها می خوابد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top