سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

لم چاپس

مواد لازم:
راسته با استخوان گوسفندی =یک کیلوگرم
روغن‌زیتون= چهار قاشق سوپخوری
پیاز =یک عدد
پودرسیر= نصف قاشق چایخوری
سس سویا= یک قاشق سوپخوری
نمک =یک قاشق چایخوری
فلفل= نصف قاشق چایخوری
کره و زعفران آب‌کرده= به میزان لازم
گوجه‌فرنگی، زیتون و سبزی= در صورت تمایل
طرز تهیه :
ابتدا رگ و چربی‌های گوشت را گرفته، اما استخوان‌ها روی آن باقی بماند. سپس با دو قاشق روغن‌زیتون، پیاز، فلفل، پودرسیر، نمک و سس‌سویا مخلوط کرده و به مدت پنج ساعت می‌گذاریم تا مزه‌دار شود، بعد داخل تابه چدنی دو قاشق دیگر روغن‌زیتون ریخته و دو طرف آن را خوب سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن مقداری کره و زعفران آب‌کرده را با قلم‌مو روی آن بزنید تا خوشمزه‌تر شود و با گوجه‌فرنگی، زیتون و سبزی تزئین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top