شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

لوبیا پلو با لوبیا سفید

مواد اولیه :      گوشت با استخوان و چربی ۳۰۰ گرم     لوبیا سفید پخته شده ۲۰۰ گرم     پیاز خرد شده یک عدد     زردچوبه، فلفل، نمک و دارچین به میزان لازم     مواد لازم برای تهیه کته:     برنج چهار پیمانه     سیب‌زمینی یک عدد     شوید خرد شده سه قاشق غذاخوری     نمک و روغن به میزان لازم     طرز تهیه گوشت:                                                                                                                        گوشت خرد شده را همراه با پیاز در قابلمه ریخته پس از این‌که یک جوش زد آب آن را خالی می‌کنیم. دوباره قابلمه را آب کرده و با نمک، زردچوبه و فلفل روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شود و جا بیفتد. سپس گوشت را از استخوان جدا می‌‌کنیم. گوشت و لوبیای پخته شده را کوبیده و در بشقاب می‌ریزیم و روی آن را با دارچین تزیین می‌کنیم.     طرز تهیه کته:                                                                                                                         برنج را به همراه نمک و روغن داخل آب ریخته پس از این‌که آب برنج کم شد، شوید و سیب‌زمینی‌ها را به آن اضافه می‌‌کنیم. پس از تمام شدن آب برنج کته را دم کرده و همراه با گوشت کوبیده میل می‌نماییم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top