مواد اولیه : گوشت با استخوان و چربی ۳۰۰ گرم لوبیا سفید پخته شده ۲۰۰ گرم پیاز خرد شده یک عدد زردچوبه، فلفل، نمک و دارچین به میزان لازم مواد لازم برای تهیه کته: برنج چهار پیمانه سیبزمینی یک عدد شوید خرد شده سه قاشق غذاخوری نمک و روغن به میزان لازم طرز تهیه گوشت: گوشت خرد شده را همراه با پیاز در قابلمه ریخته پس از اینکه یک جوش زد آب آن را خالی میکنیم. دوباره قابلمه را آب کرده و با نمک، زردچوبه و فلفل روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا پخته شود و جا بیفتد. سپس گوشت را از استخوان جدا میکنیم. گوشت و لوبیای پخته شده را کوبیده و در بشقاب میریزیم و روی آن را با دارچین تزیین میکنیم. طرز تهیه کته: برنج را به همراه نمک و روغن داخل آب ریخته پس از اینکه آب برنج کم شد، شوید و سیبزمینیها را به آن اضافه میکنیم. پس از تمام شدن آب برنج کته را دم کرده و همراه با گوشت کوبیده میل مینماییم.