چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

لوبیا پلو با لوبیا قرمز

مواد اولیه :

  • برنج ۵۰۰ گرم
  • خرمای رسیده ۳۰۰ گرم
  • بلغور گندم یک پیمانه
  • لوبیا قرمز پخته‌شده یک پیمانه
  • مرغ یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • روغن حیوانی سه قاشق غذاخوری
  • روغن مایع دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یک قاشق جایخوری
  • زردچوبه یک قاشق جایخوری

طرز تهیه:

قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم. بعد از جوش آمدن برنج و بلغور را در آن می‌ریزیم و بعد از پختن آبکش می‌کنیم. پوست و هسته خرما را جدا می‌کنیم. پیاز را در تابه ریخته با روغن تفت می‌دهیم. خرما را اضافه کرده و لوبیاقرمز را همراه با زیره و زردچوبه به پیاز می‌افزاییم. کف قابلمه را می‌توان از سیب‌زمینی به عنوان ته‌دیگ استفاده کرد. مخلوط خرما و لوبیا را لابه‌لای برنج و بلغور ریخته می‌گذاریم تا برنج دم بکشد. مرغ را هم جداگانه پخته و سرخ کرده و با این برنج سرو می‌کنیم. می‌توانیم مرغ را هم لابه‌لای برنج دم کنیم و هنگام سرو روی آنها را روغن داغ حیوانی بریزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top