جمعه , ۲۸ شهریور ۱۳۹۹

لوبیا پلو شیرازی

مواد لازم:
برنج = ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی= ۱ و ۱/۲ پیمانه
شوید خشک= به مقدار لازم
زردچوبه= نصف قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت پخته = به دلخواه
طرز تهیه :
برنج را شسته همرا با نمک خیس میکنیم .
پس از این مدت اب را جوش اورده نصف قاشق غذاخوری زردچوبه به اب در حال جوش اضافه میکنیم و برنج را داخل اب میریزیم وقتی برنج روی اب امد لوبیای پخته شده را داخلش ریخته و آبکش میکنیم .
کف قابلمه ای را کمی روغن ریخته سیب زمینی ورقه ورقه میگذاریم کمی نمک و زعفران روی سیب زمینیها میدهیم سپس از مخلوط برنج و لوبیا لایه ای ریخته مقداری شوید خشک میپاشیم و دوباره برنج به همین ترتیب تالایه اخر که شوید پاشیده برنج را دم میکنیم.
میتوانیم کمی زعفران هم روی برنج بدهیم .
این پلو خوشمزه را همراه با مرغ یا گوشت و یا کباب تابه ای سرو کنید .
نوش جان

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top