مواد اولیه :
برنج چهار پیمانه
لوبیا چشمبلبلی دو پیمانه
کره نصف پیمانه (۸۰ گرم)
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
زیره یک قاشق چایخوری
ادویه پلویی یک قاشق سوپخوری
شوید خرد شده سه پیمانه
محلول زعفران دو قاشق چایخوری
نمک و روغن به میزان لازم
مرغ خرد شده پنج تکه
پیاز یک عدد
زردچوبه یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
لوبیا را از شب قبل خیس کرده و دو تا سه بار آب آن را عوض میکنیم، سپس در آبکش ریخته و به همراه چهار پیمانه آب در قابلمهای مناسب میریزیم و میگذاریم به مدت یک ساعت بپزد.
برنج را آبکش میکنیم. در قابلمه مقداری روغن ریخته، یک لایه برنج میریزیم. روی آن مقداری شوید و لوبیای میریزیم و به همراه ادویهها این کار را تا انتها تکرار میکنیم. مقداری کره آبشده روی برنج میریزیم و میگذاریم به مدت ۵۰-۴۰ دقیقه دم بکشد، سپس روی برنج زعفران ریخته و با مرغ پخته شده سرو میکنیم.
مرغ را به همراه پیاز، زردچوبه، نمک، کمی محلول زعفران و کره به همراه مقداری آب میگذاریم تا بپزد و در هنگامی که برنج دم کشید آن را در دیس میکشیم و با برنج زعفرانی تزیین و سرو میکنیم.