سه شنبه , ۱ مهر ۱۳۹۹

لوبیا چیتی مکزیکی

مواد لازم :
لوبیا چیتی=نیم کیلو
سیر=۶ حبه
گوشت گاو=نیم کیلو
پنیر چک چیز =نیم کیلو
گوشت ورقه ای=نیم کیلو
سس تاکو سبز (Green Taco)=یک بطری
فلفل سبز تند=۱۰۰ گرم
نمک=۴ قاشق چای خوری
فلفل=۴ قاشق چای خوری
نان ذرت
طرز تهیه :
لوبیا ها را از یک شب قبل در آب خیس کنید . آب آنها را دور ریخته و دوباره به آن آب اضافه کنید . آن را سه تا ۴ ساعت بپزید تا کاملا نرم شوند . گوشت گاو را سرخ کرده ، آن را خرد کنید . سیر و لوبیا ( بدون آب ) را به آن اضافه کنید . ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید . نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . بوسیله یک گوشت کوب ، لوبیا را له کنید ، یک چهارم فنجان آب لوبیا را به آن اضافه کنید ، در قابلمه را بسته و ۲۰ دقیقه بپزید . یک سوم لوبیای سرخ شده را کنار گذاشته ، روی آن نیمی از پنیرها را بریزید .
گوشت ورقه ای را خرد کرده، همراه ۲ حبه سیر، یک و نیم فنجان آب ، ۲ قاشق چای خوری نمک و فلفل با هم مخلوط کرده ، آنقدر بپزید تا آب آن تبخیر شود . سس تاکو را به آن اضافه کرده و ده دقیقه دیگر به پختن آن ادامه دهید . نان ذرت را گرم کرده ، گوشت ، لوبیا ، پنیر و خامه ترش را روی آن ریخته و ساندویچ را بپیچید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top