چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

لوله کباب ( شامی افغانی)

)

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده = ۱کیلو
پیاز = ۲۵۰ گرم
سیر = ۲ حبه
آرد نخودچی = به مقدار لازم
فلفل سیاه، تخم گشنیز، نمک= به مقدار لازم
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و ورز میدهیم. سپس از مخلوط به اندازه گردو برداشته ؛ کمی آب در یک کاسه کنار دستمان میگذاریم تا بهتر بتوانیم کبابها را شکل بدهیم سپس در دستمان بصورت لوله کبابها را شکل داده و در روغن سرخ می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top