شنبه , ۲۱ فروردین ۱۴۰۰

لپه پلو ماهیچه

مواد اولیه :


کشمش                                                                                        نصف پیمانه

 زرشک                                                                                         ۴/۱پیمانه

 خلال بادام پخته                                                                                         ۴/۱پیمانه

 خلال پسته پخته                                                                                         ۴/۱پیمانه

 لپه پخته شده                                                                                         ۴/۱پیمانه

 پیاز داغ                                                                                        نصف پیمانه

 گوشت ماهیچه یا گردن گوسفند                                                          ۵۰۰ گرم

 آب زعفران                                                                                        سه قاشق غذاخوری

 پیاز                                                                                        یک عدد

 پودر دارچین،  زیره و  هل روی هم                 یک قاشق چایخوری

 کره                                                                                        به میزان لازم

 نمک و فلفل                                                                                        به میزان لازم

 برنج                                                                                        پنج پیمانه

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز خرد شده تفت داده و می‌گذاریم تا بپزد و در انتها نمک و فلفل را به آن می‌افزاییم. کشمش را با کره تفت می‌دهیم و به ترتیب زرشک، خلال بادام، پسته، لپه و پیاز داغ را به آن اضافه می‌کنیم.

سپس آب زعفران، پودر دارچین، زیره و هل را افزوده و به اندازه نصف استکان آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا جا بیفتد.

برنج را آبکش نموده و دم می‌گذاریم. بعد از آماده شدن، این مواد را لابه‌لای پلوی سفید ریخته به همراه گوشت و سرو می‌کنیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top