مواد اولیه :
کشمش نصف پیمانه
زرشک ۴/۱پیمانه
خلال بادام پخته ۴/۱پیمانه
خلال پسته پخته ۴/۱پیمانه
لپه پخته شده ۴/۱پیمانه
پیاز داغ نصف پیمانه
گوشت ماهیچه یا گردن گوسفند ۵۰۰ گرم
آب زعفران سه قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
پودر دارچین، زیره و هل روی هم یک قاشق چایخوری
کره به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج پنج پیمانه
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز خرد شده تفت داده و میگذاریم تا بپزد و در انتها نمک و فلفل را به آن میافزاییم. کشمش را با کره تفت میدهیم و به ترتیب زرشک، خلال بادام، پسته، لپه و پیاز داغ را به آن اضافه میکنیم.
سپس آب زعفران، پودر دارچین، زیره و هل را افزوده و به اندازه نصف استکان آب به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا جا بیفتد.
برنج را آبکش نموده و دم میگذاریم. بعد از آماده شدن، این مواد را لابهلای پلوی سفید ریخته به همراه گوشت و سرو میکنیم.