جمعه , ۷ آذر ۱۳۹۹

لپه پلو

مواد اولیه :


برنج                                                                                       چهار پیمانه

گشنیز و جعفری خرد شده روی هم                                               یک پیمانه

لپه                                                                                            دو پیمانه

گوشت چرخ‌کرده                                                                      یک پیمانه

پیاز متوسط                                                                              یک عدد

نمک، فلفل و ادویه                                                                  به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده و همراه با گوشت سرخ می‌کنیم. برنج را آبکش کرده و لپه را که از قبل نیم پز کرده‌ایم، همراه با سبزیجات موردنظر مخلوط نموده و می‌گذاریم تا دم بکشد و در انتها نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و در ظرف موردنظر سرو می‌نماییم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top