یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

مارمالاد لیمو ترش

مواد اولیه :


لیموترش زرد پوست گرفته شده                                                         ۵۰۰ گرم

 شکر                                                                                                                  ۷۵۰ گرم

 ژلاتین                                                                                               یک قاشق مرباخوری

رنده پوست لیمو                                                                     یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

ظرف را روی حرارت قرار داده، شکر را به همراه گوشت لیمو داخل ظرف می‌ریزیم تا جوش آمده و شکر حل شود (این مارمالاد باید غلیظ باشد). ژلاتین را در کمی آب حل کرده و به همراه رنده پوست لیمو به مارمالاد اضافه نموده و می‌گذاریم تا مواد چند جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه می‌دهیم تا مارمالاد کاملا خنک شود. بعد آن را درون شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری می‌کنیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top