جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

مارمالاد هویج

مواد اولیه :


 هویج                                                   ۵۰۰  گرم

 شکر                                               ۵۰۰ گرم

 ژلاتین                                     سه ورق

 آب لیمو                                           ۸/۱پیمانه

 زعفران                        دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا هویج را داخل ظرف مناسب خرد کرده، کمی آب می‌ریزیم تا روی آن را بپوشاند. ظرف را در مایکروویو با قدرت  ۱۰۰ درصد با درپوش به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم. شکر را با یک و نیم لیوان آب و زعفران داخل دستگاه قرار داده با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم، تا بجوشد و غلیظ شود. هویج را پس از پخت پوره کرده و در شربت غلیظ می‌ریزیم. دوباره با قدرت ۶۰ درصد به مدت ۲۰ دقیقه داخل دستگاه می‌گذاریم، تا هویج و شربت به غلظت مارمالاد برسد. بعد از آن ورق ژلاتین را که در آب سرد خیس کرده‌ایم اضافه می‌کنیم. آب لیمو را نیز افزوده و می‌گذاریم سرد شود، سپس مارمالاد را در شیشه می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top