سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

مافین رژیمی سیب و کرامبل

مواد اولیه :


آرد گندم سبوس‌دار                                             ۱و ۴/۱پیمانه

 آرد قنادی                                                                            یک پیمانه

 شکر قهوه‌ای روشن                                              ۴/۳ پیمانه

 جوش شیرین                                                           یک قاشق چایخوری

 نمک                                                       نصف قاشق چایخوری

 دارچین                                                                 یک قاشق چایخوری

 ادویه(مخلوط جوزهندی و میخک)                    ۴/۱ قاشق چایخوری

 شیر کم‌چرب                                                                     یک پیمانه

 روغن کانولا                                                                    ۴/۱ پیمانه

 تخم‌مرغ درشت                                                               یک عدد

وانیل مایع                                                       یک قاشق چایخوری

 سیب پوست کنده و خرد شده                                     دو پیمانه

مواد رویه:

 شکر قهوه‌ای روشن                                                     نصف پیمانه

 آرد قنادی                                                                    ۳/۱پیمانه

  دارچین                                                        یک قاشق چایخوری

 کره آب شده                                                        سه قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

از آنجایی که در این مافین آرد سبوس‌دار گندم و نیز شکر ناخالص که همان شکر قهوه‌ای است استفاده شده این مافین برای افرادی که دیابت یا رژیم لاغری دارند بسیار مناسب بوده و خیلی راحت درست می‌شود و می‌تواند یک صبحانه کامل یا عصرانه باشد. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و داخل قالب‌های مافین کاغذ قرار می‌دهیم. در کاسه‌ای هر دو آرد، شکر قهوه‌ای، جوش شیرین، نمک، دارچین و ادویه را مخلوط نموده و در کاسه‌ای دیگر شیر، روغن تخم‌مرغ و وانیل را مخلوط می‌کنیم. حالا مواد هر دو کاسه را با هم مخلوط کرده و با یک قاشق چوبی یا لیسک هم می‌زنیم تا فقط مخلوط شده و مواد یک‌دست شوند. سیب را افزوده و مجددا مخلوط می‌کنیم. برای درست کردن مواد رویه، در کاسه‌ای تمام مواد را با هم مخلوط نموده و با قاشق هم می‌زنیم تا حالت خرده نان شود.  داخل کاپ کیک‌ها را از خمیر پر کرده روی مافین‌ها از مواد رویه کرامبلی ریختیم و به مدت ۲۰ دقیقه مافین‌ها را در فر می‌پزیم تا رویه آنها طلایی شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top