مواد اولیه :
آرد گندم سبوسدار ۱و ۴/۱پیمانه
آرد قنادی یک پیمانه
شکر قهوهای روشن ۴/۳ پیمانه
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
ادویه(مخلوط جوزهندی و میخک) ۴/۱ قاشق چایخوری
شیر کمچرب یک پیمانه
روغن کانولا ۴/۱ پیمانه
تخممرغ درشت یک عدد
وانیل مایع یک قاشق چایخوری
سیب پوست کنده و خرد شده دو پیمانه
مواد رویه:
شکر قهوهای روشن نصف پیمانه
آرد قنادی ۳/۱پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
کره آب شده سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
از آنجایی که در این مافین آرد سبوسدار گندم و نیز شکر ناخالص که همان شکر قهوهای است استفاده شده این مافین برای افرادی که دیابت یا رژیم لاغری دارند بسیار مناسب بوده و خیلی راحت درست میشود و میتواند یک صبحانه کامل یا عصرانه باشد. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده و داخل قالبهای مافین کاغذ قرار میدهیم. در کاسهای هر دو آرد، شکر قهوهای، جوش شیرین، نمک، دارچین و ادویه را مخلوط نموده و در کاسهای دیگر شیر، روغن تخممرغ و وانیل را مخلوط میکنیم. حالا مواد هر دو کاسه را با هم مخلوط کرده و با یک قاشق چوبی یا لیسک هم میزنیم تا فقط مخلوط شده و مواد یکدست شوند. سیب را افزوده و مجددا مخلوط میکنیم. برای درست کردن مواد رویه، در کاسهای تمام مواد را با هم مخلوط نموده و با قاشق هم میزنیم تا حالت خرده نان شود. داخل کاپ کیکها را از خمیر پر کرده روی مافینها از مواد رویه کرامبلی ریختیم و به مدت ۲۰ دقیقه مافینها را در فر میپزیم تا رویه آنها طلایی شود.