مواد اولیه :
- تخممرغ دو عدد
- زرده تخممرغ دو عدد
- مارگارین نرمشده ۱۵۰ گرم
- شیر یک پیمانه
- آرد دو و نیم پیمانه
- شکر یک و نیم پیمانه
- بیکینگپودر یک و نیم قاشق چایخوری
- فندق خرد و تستشده ۵۰ گرم
- دارچین یک قاشق مرباخوری
- سیب متوسط سه عدد
طرز تهیه:
شاید بپرسید مگه میشه با سیب و فندق شیرینی درست کرد، بله میشود درست کرد. اگر تا به حال میل نکردید، میل کنید، یک شیرینی بسیار خوشمزه… شما درست کنید اگه بد شد، بفرستید دفتر مجله من تحویل میگیرم، این شیرینی بسیار خوشطعم است…
تخممرغها و زردهها را به همراه شکر، شیر و مارگارین یک دقیقه میزنیم. سیبها را که به صورت مربعهای ریز خرد کردهایم به همراه آرد و بیکینگپودر افزوده و با دور کند همزن یک دقیقه میزنیم. سپس در قالبهای مافین ریخته، فندق و پودر دارچین را روی آن اضافه کرده و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدهیم.