سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

مافین نارگیل و پرتقال

مواد اولیه :


  • آرد ۳۰۰ گرم
  • خامه و شیر از هر کدام ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر دو قاشق مرباخوری
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پودر نارگیل و کره از هر کدام ۹۰ گرم
  • رنده پوست پرتقال نصف قاشق سوپخوری
  • پودر قند ۱۶۵ گرم
  • پودر نارگیل برای تزئین به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 قالب مافین ۱۲تایی ( که گنجایش هر قالب ۸۰ میلی‌لیتر است) را چرب کنید. آرد را پس از الک کردن در کاسه‌ای متوسط بریزید و بیکینگ پودر را با آن مخلوط کنید و بعد کره را به آن بیفزایید. پودرقند، پودر نارگیل، رنده پوست پرتقال، تخم مرغ، خامه و شیر را به آن اضافه کنید. مواد را در قالب ریخته سپس در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بپزد و بعد از خنک شدن روی آن شربت داغ بریزید و روی تور سیمی‌گذاشته تا خنک شود.

 مواد لازم شربت پرتقال:

 شکر                                                                                     نصف لیوان

 رنده پوست پرتقال                                                                   یک قاشق چایخوری

 آب                                                                                        ۱/۴لیوان

 آب پرتقال                                                                               ۱/۴ لیوان

 طرز تهیه شربت:

 همه مواد را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کرده قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود پس از حل شدن باید به مدت دو دقیقه بدون هم زدن بجوشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top