مواد اولیه :
- آرد ۳۰۰ گرم
- خامه و شیر از هر کدام ۱۰۰ گرم
- بیکینگپودر دو قاشق مرباخوری
- تخممرغ یک عدد
- پودر نارگیل و کره از هر کدام ۹۰ گرم
- رنده پوست پرتقال نصف قاشق سوپخوری
- پودر قند ۱۶۵ گرم
- پودر نارگیل برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
قالب مافین ۱۲تایی ( که گنجایش هر قالب ۸۰ میلیلیتر است) را چرب کنید. آرد را پس از الک کردن در کاسهای متوسط بریزید و بیکینگ پودر را با آن مخلوط کنید و بعد کره را به آن بیفزایید. پودرقند، پودر نارگیل، رنده پوست پرتقال، تخم مرغ، خامه و شیر را به آن اضافه کنید. مواد را در قالب ریخته سپس در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بپزد و بعد از خنک شدن روی آن شربت داغ بریزید و روی تور سیمیگذاشته تا خنک شود.
مواد لازم شربت پرتقال:
شکر نصف لیوان
رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
آب ۱/۴لیوان
آب پرتقال ۱/۴ لیوان
طرز تهیه شربت:
همه مواد را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کرده قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود پس از حل شدن باید به مدت دو دقیقه بدون هم زدن بجوشد.