مواد اولیه :
- تخممرغ سه عدد
- کره و شکر هر کدام ۱/۴پیمانه
- رنگ خوراکی قرمز دو قطره
- سرکه یک و نیم قاشق چایخوری
- پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
- خامه فرم گرفته ۱/۴پیمانه
- آرد سه پیمانه
- پودر کاکائو دو قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- پودر قند یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تخممرغ و از کره را در کاسهای با همزن زده و در دمای محیط ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم. فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و داخـل قالبهای مافین کپسول میگذاریم. آرد، پودر کاکائو نمک را با هـم در کاسهای الک میکنیم، باقی کره را ذوب کرده و به همراه شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا حجـم بگـیرد. رنگ و مخلوط تخممرغ را به تدریج افزوده و به همزدن ادامه میدهیم، اکنون مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا یکدست شود. ظرف مخلوط مواد را روی بخار آب قرار داده، سرکه و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مایه کیک ولرم و یکنواخت شود. مایه را داخل قالبها ریخته و سر قالب را خالی میگذاریم. قالـب مافینها را روی پنجره وسط فر به مدت ۱۷-۱۵ دقیقه میپزیم. پس از سرد شدن مافینها در کاسهای پنیر خامهای و پودر قند را با همزن زده تا مخلوط شوند. سپس خامه را اضافه و مخلوط کرده و روی مافینها را با آن تـزیین مینماییم.