چهارشنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۹

ماهى افلاطونى

مواد لازم:
ماهى سفید بزرگ = یک عدد
آب انار ترش = یک فنجان
آب غوره =یک فنجان
آب نارنج = یک فنجان
آب لیمو = یک فنجان
رب گوجه فرنگى =۲ قاشق غذاخورى
میخک و جوز کوبیده و دارچین = یک قاشق غذاخورى
۸نمک و فلفل = به اندازه کافى
طرز تهیه:
با یک کارد تیز فلس هاى درشت ماهىرا مىکنیم. شکم ماهى را بازکرده محتویات آن را خالى مىکنیم و شکم را تمیز مىکنیم. ماهى را خشک مىکنیم. در تاوه مناسب یا در یک طشتک مقدارى کره مىریزیم, وقتى کره داغ شد به دو روى ماهى کمى آرد مىپاشیم و از هردو رو در روغن سرخ مىکنیم. ترشى ها را با هم مخلوط مىکنیم. رب گوجه و میخک و جوز ودارچین و نمک و فلفل را اضافه مىکنیم و سس را یک جوش میدهیم و آنرا روى ماهى میریزیم. در ماهى تاوه را مىگذاریم و ماهى را روى آتش ملایم در سس مىپزیم تا تمام سس به خورد ماهى برود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top