شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

ماهی سرخ شده با برگ بو

موادلازم:
ماهی قزل آلا= ۴عدد
نمک و فلفل قرمز= به میزان لازم
زعفران ساییده و زردچوبه=(از هر کدام) ۱قاشق چایخوری
آرد =۱پیمانه
روغن مایع =مقداری
کره =۸۰ گرم
برگ بو ریز= ۲۰ عدد
سیب زمینی کوچک= چند عدد
جعفری خرد شده= کمی
گوجه فرنگی= چند عدد
طرز تهیه :

آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را با چاقو برش داده داخل شکم را تمیز کنید. سپس ماهی را شسته و خشک کنید. نمک , زعفران و زردچوبه را مخلوط کنیدو داخل شکم ماهی وروی بدن ماهی پاشیده, سپس ماهی را در آرد غلطانده , مقدرای روغن در ماهیتابه ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . داغ که شد, ماهی را در روغن سرخ کنید . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ کنید. نیمی از کره را در تابه دیگری ریخته برگ بو را در کره سرخ کنید . برگ بو و کره را به ماهی های سرخ شده اضافه کنید و بگذارید چند لحظه روی حرارت بماند . سپس برداشته در ظرف مورد نظر قرار داده, سیب زمینی های کوچک را در مقداری آب نیم پز نموده پوست آن را گرفته در مابقی کره تف داده در آخر به آن نمک و فلفل قرمز و جعفری خرد شده اضافه نموده و تف می دهیم . از حلقه های گوجه فرنگی برای اطراف ماهی استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top