شنبه , ۲۴ مهر ۱۴۰۰

ماهی چیپسی

مواد لازم برای ۴ نفر:
ماهی قزل آلا=۲ عدد
آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری
نمک=به مقدار لازم
کره=۶۰ گرم
چیپس سیب زمینی=۱ پاکت(با طعم پیاز و جعفری)
چیپس فلفل قرمز=۱ پاکت
کرانچی فلفلی=۴ پاکت کوچک
جعفری خرد شده=۶۰ گرم
مواد لازم برای سس:
سس مایونز=۲/۱ پیمانه
سیر له شده=۱ حبه
پیازچه ریز شده=۲ شاخه
جعفری خرد شده=۲ قاشق سوپخوری
سس خردل=۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱٫ ماهی را شسته و در تنظیف بپیچید. سپس روی ماهی را از دو طرف وردنه کشیده،تنظیف را بردارید.
۲٫ شکم ماهی را باز کرده داخل آن را خالی کنید سپس از دو طرف اسکلت ماهی را به راحتی جدا کنید.
۳٫ ماهی را دو تکه کرده سر و دم آن را جدا کنید. هر قطعه را به عرض ۲ بند انگشت خرد کرده و یک ساعت در آبلیمو نمک بخوابانید.
۴٫ با دستمال کاغذای آشپزخانه هر قطعه را خشک کنید.
۵٫ کره را آب کرده ،چیپس ها و کرانچی را پودر کرده و با جعفری مخلوط کنید.
۶٫ هر قطعه از ماهی را ابتدا در کره سپس در پودر چیپس بغلتانید و مواد را روی آن فشار دهید تا از ماهی جدا نشوند.
۷٫ ماهی ها را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
۸٫ برای تهیه سس همه مواد را با هم مخلوط کرده و همراه با ماهی چیپسی سرو کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top