شنبه , ۱۵ آذر ۱۳۹۹

ماهی آزاد پخته شده با کنگر فرنگی

از جمله ماهی های بسیار خوشمزه و لذیذ که بو ندارد و اغلب افراد طعم آن را می پسندند ماهی آزاد است ، غذای امروز ما غذایی با استفاده از این ماهی است.
مواد لازم برای برای ۴ نفر:
روغن زیتون =۲ ق. س
موسیر=۲ ق. س
مرزه=۲ ق. س
گوجه فرنگی=یک دوم فنجان
کنسرو کنگر=۱ قوطی (حدود ۳۰۰ گرم)
فیله ماهی آزاد=۴ قطعه (هر قطعه حدود ۱۲۰-۱۷۰ گرم)
آب=یک دوم فنجان
شاهی بدون ساقه=۱ دسته
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه: موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آب لیمو ، مرزه، گوجه فرنگی‌های خشک شده و مغز کنگر را به مدت ۱ دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید. ماهی‌ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید . پس از ۱۲ الی ۱۵ دقیقه که ماهی‌ها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در ۴ ظرف ریخته و ماهی‌ها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزئین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.

ارزش غذایی: کالری : ۳۲۸ چربی: ۱۰ پروتئین ۳۲ کلسترول: ۷۴ سدیم: ۵۶۴ کربوهیدرات:۱۴

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top