چهارشنبه , ۱۲ آذر ۱۳۹۹

ماهی با رشته های رنگی

موادلازم:
فیله ماهی (هر نوع ماهی) = ۶ عدد
روغن دانه آفتابگردان = ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده با رنده درشت=۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
سیر کاملاً خرد شده= ۳ حبه
فلفل قرمز = ۳ عدد
پیازچه = ۱ عدد بزرگ
سس سویا = ۱ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:
ماهی‌ها را به نمک و فلفل آغشته نمایید. سپس سه بار با سر پهن چاقو و یا گوشه قاشق، روی ماهی‌ها بکوبید.

داخل ماهیتابه، یک قاشق روغن بریزید. زمانی که روغن داغ شد، ماهی‌ها را داخل آن بریزید و خوب سرخ کنید. اگر ماهی‌ها دارای پوست هستند، ابتدا آن را از قسمت پوست، داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ نمایید تا زمانی که پوست آن کاملاً برشته شود.

وقتی دو طرف ماهی‌ها سرخ شد، آن را به ظرف مورد نظر برای سرو، منتقل نمایید.

دانه‌های فلفل قرمز را جدا کنید و آن‌ها را همراه با پیازچه به صورت رشته های باریک، خرد نمایید.

باقیمانده روغن را حرارت دهید. سپس زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را برای حدود ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پیازچه‌ها را داخل آن بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید.

ابتدا سس سویا و سپس محتویات ماهیتابه را روی ماهی‌ها بریزید.

غذا آماده است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top