دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

ماهی با سالسای ذرت

مواد لازم:
ماهی = ۴ تکه
پاپریکا = ١ ق س
پونه خشک = ١ ق چ
آویشن خشک = ١ ق چ
فلفل سفید = ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز = ۱/۸ ق چ
روغن = ١ ق س
نمک= به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سالسا:
ذرت = ١ و ۱/۲ پیمانه
پیازچه خرد شده = ٢ عدد
فلفل دلمه ای سبز = ١ عدد
گوجه فرنگی = ٢ عدد (از فیله گوجه فرنگی استفاده می کنیم)
آبلیمو = ۴ ق س
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
تمامی ادویه ها (پاپریکا، پونه، آویشن، فلفل سفید، فلفل قرمز) و نمک را با هم مخلوط می کنیم، ماهی ها را به این ادویه ها آغشته می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.
در یک ظرف ذرت، پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، فیله گوجه فرنگی، آبلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم.
وقتی ماهی ها سرخ شد آنها را در ظرف سرو گذاشته و از سالسای آماده شده روی ماهی ها می ریزیم و نوش جان می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top