پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

ماهی با سس ترش

مواد لازم:
شیر ماهی= ۸۰۰ گرم
روغن =نصف پیمانه
نمک و فلفل و ادویه= به میزان لازم
سماق ساییده شده= یک قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده و آبلیمو= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده =یک عدد
گردو= ۱/۳پیمانه
سیر تازه= یک بوته
پیاز داغ =سه قاشق غذاخوری
گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار= یک پیمانه
تمرهندی= ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
شیر ماهی را برش‌زده و در زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت میخوابانیم و سپس آنها را سرخ کرده یا کباب می‌کنیم.
برای تهیه سس کمی کره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می‌دهیم. تمرهندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کرده و سپس صاف می‌کنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه کرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و می‌گذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top