پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

ماهی با قارچ و اسفناج

مواد لازم:
روغن زیتون=۱/۴ فنجان
نمک=۱/۲ قاشق چای خوری
میگوی بزرگ، تازه یا فریز شده و پوست کنده=۱ بسته
مغز کاهو، از طول نصف شده=۲ عدد
پنیر پارمیزان نازک رنده شده=۱/۴ فنجان
لیمو ترش=۲ عدد
روغن زیتون
فلفل سیاه
طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک ۱/۴ فنجان روغن زیتون و ۱/۲ نمک را ریخته و باسرعت با هم مخلوط کرده و کاهو و میگو را در آن قرار می‌دهیم. روی ۴ سیخ فلزی ۱۰ اینچی میگو ها را قرار داده و بین هر میگو ۴/۱ اینچ فاصله می گذاریم.
۲- زغال چوب را برای کباب کردن آماده می‌کنیم و میگو ها را برای مدت ۴ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که کدر شود روی آتش مستقیم قرار می‌دهیم. بعد آن را می‌چرخانیم تا قسمت پشت آن نیز پخته شود. بعد کاهو ها را روی آتش مستقیم به مدت ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نشانه های پلاسیدگی روی آن ها دیده شود قرار می‌دهیم تا کباب شوند. ( برای کباب کردن روی شعله گاز باید مراحل آن را روی حرارت متوسط قرار دهیم.)
۳- کاهو را در کاسه قرار دهید و میگو ها را از سیخ در آورده و در کنار کاهو بچینید و به صورت کم کم پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بپاشید. و آب یک لیمو ترش را گرفته و روی آ بریزی. بعد روغن زیتون را به آن اضافه کنید. و روی آ نها نمک و فلفل بپاشید و بقیه لیمو ترش ها را در کنار سالاد سرو کنید.
*اگر خواستید که بجز سیخ کردن میگو راه دیگری را انتخاب کنید می‌توانید به جای سیخ کردن آن ها را در گریل درست کنید. گریل فر را قبل از شروع برای مدت ۵ دقیقه حرارت دهید بعد میگو ها را برای ۵ تا ۸ دقیقه در آن قرار دهید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top