چهارشنبه , ۳۱ شهریور ۱۴۰۰

ماهی بلورین

موادلازم«

ماهی سفید ۱عدد

ورق ژلاتین ۲ ورق
آب
۲پیمانه پودر ژلاتین
۳قاشق سوپخوری سس مایونز
۳ پیمانه خامه
۲/۱ پیمانه روغن زیتون
۳/۱ پیمانه
آبلیمو

۳/۱ پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم

ماهی را به حالت بخار پز می پزیم . ورق ژلاتین را در دو پیمانه آب سرد به مدت ۲ دقیقه قرار می دهیم . بعد پودر ژلاتین را با پیمانه آب مخلوط کرده روی بخار آب می گذاریم تا حل شود . ورق ژلاتین را از آب سرد بیرون آورده و به محلول ژلاتین که روی بخار آب است , اضافه می کنیم . سس مایونز و خامه , آبلیمو و روغن زیتون را با مفتول به هم زده و محلول ژلاتین را به آن اضافه کرده کمی صبر می کنیم تا این مایه سرد شود. توجه داشته باشیم در حدی سرد شود که بتوانیم آن را روی ماهی بریزیم . اگر گرم باشد , وقتی روی ماهی می ریزیم , از اطراف آن تمام سس پایین ریخته می شود و اگر زیاد سر شده باشد, روی سطح ماهی یکدست نمی شود. ماهی را روی شبکه توری قرار داده, مایه آماده را روی آن می ریزیم . ممکن است نیاز باشد عمل ریختن مایه روی ماهی دوبار انجام گیرد . در این صورت محلول مایونز و ژلاتینی که از اطراف ماهی در سینی زیرین ریخته شود, مجدداً جمع آوری کرده در صورت نیاز کمی گرما داده و روی ماهی می ریزیم و مطابق تصویر تزئین می کنیم .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top