
طـرز تـهـیـه
ابتدا تابه را با روغن زیتون چرب کنید و تکههای ماهی را در کف آن بچینید و رویشان زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز و میخک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بخارپز شوند.
بعد از گذشت این زمان، پیازهای خرد شده و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه دیگر نیز تکههای ماهی روی حرارت باقی بمانند. به این ترتیب ماهی شما با ادویههای یاد شده آماده خوردن خواهد شد.
البته برای سرو ماهیها، آبلیموی اضافه و باز هم فلفل قرمز توصیه میشود.
==================================
اگر چاق هستید
این غذا را با حداقل روغن تهیه و آن را با نان سبوسدار میل کنید و در کنارش یک بشقاب سبزیهای بخارپز مانند هویج، لوبیا سبز، کدو سبز و گوجه فرنگی بگذارید تا هم مواد مغذی بیشتری دریافت و هم احساس سیری کنید.
اگر زخم معده دارید
از افزودن زنجبیل و فلفل قرمز صرفنظر کنید زیرا این ادویهها تحریککننده هستند و میتوانند زمینه ترشح اسید معده را فراهم کنند و همین موضوع باعث تشدید زخم معده میشود، بنابراین ماهی را با سبزیهای معطر و آبلیموی اضافه طعم دار کنید.
اگر فشارخون دارید
برای طعم دادن به ماهیها، از سیر تازه استفاده کنید. در کنار آن ساقههای بخارپز شده کرفس را قرار دهید و یک لیوان آب پرتقال تازه با آن میل کنید زیرا این نوشیدنی منبع پتاسیم است و میتواند به کنترل فشار خون شما کمک کند.