دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

ماهی سرخ شده در خمیر

مواد لازم:
آرد نخود=۱۰۰ گرم
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه کوبیده شده=۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه=۲ عدد ریز شده
آب=۳۰۰ میلی لیتر/ ۱و ۴/۱ لیوان
ماهی روغنی=۱ کیلوگرم
روغن=۳۰۰ میلی لیتر
برگهای تازه گشنیز ریز شده
برنج پخته شده برای صرف
مواد لازم برای تزئین:
دو عدد لیموی تکه شده،۶ عدد فلفل سبز از وسط بریده شده
طرز تهیه:
۱٫ آرد را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل،سیر،پودر فلفل قرمز،نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
۲٫ فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.
آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.
۴٫ از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.
۵٫ تکه های ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید بطوری که تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.
۶٫ روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.
۷٫ پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقه های لیمو و فلفل سبز تزئین کنید و با برنج پخته صرف کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top